Wie zijn we

K.M. Het Wase Neerhof is een vzw ter veredeling van neerhofdieren.
Dit omvat het bekend maken, aanmoedigen en bevorderen van fokken, in stand houden van alle kleinveerassen. Voorts verdedigen we de belangen van onze leden.

Ons website-adres is: https://www.kleinvee.be.
De maatschappelijke zetel van onze vereniging is gevestigd te Gentstraat 187, 9140 Tielrode.

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

Contactformulieren

Door het invullen van het contactformulier of het formulier tot lid worden op onze website laat u persoonsgegevens bij ons achter. Afhankelijk van of u het contactformulier of lid worden formulier op onze website invult vragen wij u om uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Wij verzamelen deze persoonsgegevens zodat wij contact met u kunnen opnemen of u kunnen aanmaken als nieuw lid.
Wij verwerken uw persoonsgegevens op basis van uw toestemming. Wij kunnen alleen met uw toestemming de persoonsgegevens verwerken die u invult in het contactformulier.
De gegevens die u ons via het contactformulier of het formulier tot lid worden verstrekt bewaren we zolang als nodig is voor de beantwoording van of vraag of afhandeling tot lid worden.
Wij verstrekken uw gegevens niet aan derden en vinden het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij passende beveiligingsmaatregelen getroffen.
U heeft recht op inzage van uw gegevens. Hiervoor kunt u een verzoek indienen via info@kleinvee.be. Na ontvangst van uw verzoek ontvangt u een overzicht van uw persoonsgegevens die wij verwerken. Indien blijkt dat de gegevens die wij van u hebben onjuist zijn, kunt u ons verzoeken om u gegevens te laten aanpassen of aanvullen. Ook kan u steeds een verzoek indienen om uw gegevens te verwijderen of af te schermen.
U kan uw gegeven toestemming op ieder moment intrekken.

Cookies

Cookies zijn kleine tekstbestanden die opgeslagen worden op de computer van de gebruiker bij het bezoek aan een website.
Deze website maakt gebruik van functionele cookies, deze zijn noodzakelijk voor het goed functioneren van de website en zorgt voor de beste gebruikservaring.
Door deze functionele cookies wordt de bezoeker de volgende keer dat deze de website bezoekt herkend en hoeft deze zijn voorkeuren niet steeds opnieuw in te geven waardoor de website makkelijker te gebruiken is.
U kan zelf deze cookies verwijderen via de instellingen van uw browser.
Iedere bezoeker wordt geïnformeerd betreffende het gebruik van cookies.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.
Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Analytics

WordPress, waar deze site mee gebouwd is verzamelt gegevens die niet naar personen te herleiden zijn van het type dat webbrowsers en webservers doorgaans beschikbaar stellen, zoals browser type, taalvoorkeur, referrer site, en de tijd en datum van iedere aanvraag van bezoekers.
WordPress verzamelt IP-adressen (Internet Protocol) maar gebruikt deze niet om bezoekers te identificeren.

Hoe lang we jouw data bewaren

De gegevens die u ons via het contactformulier of het formulier tot lid worden verstrekt bewaren we zolang als nodig is voor de beantwoording van uw vraag.
Na het correct invullen van het formulier tot lid worden en het ontvangen van uw lidgeld op onze rekening nemen we uw gegevens voor het betreffende jaar op in ons ledenbestand.

Welke rechten je hebt over je data

Elke gebruiker die een contactformulier of formulier tot lid worden ingevuld heeft, heeft recht op inzage van de persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt.
Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar we jouw data naartoe sturen

K.M. Het Wase Neerhof vzw deelt uw informatie niet met derden.
Berichten via het ingevulde contactformulier of formulier tot lid worden kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden.
Deze website maakt gebruik van WordPress plugins van derden die mogelijks data gebruiken en opslaan.

Contactinformatie

Heeft u specifieke vragen betreffende ons privacy beleid dan kan u ons steeds contacteren via het contactformulier of via info@kleinvee.be

Aanvullende informatie

Hoe we jouw data beveiligen

Deze website van K.M Het Wase Neerhof vzw wordt beveiligd door de geavanceerde beveiligingsfeatures van hosting provider One.com en beschikt over een SSL-certificaat uitgegeven door One.com dat de authenticiteit bevestigt.
Een (Secure Sockets Layer) SSL-encryptieprotocol versleutelt het dataverkeer tussen de webserver en de browser, wat resulteert in een veiligere omgeving voor gebruikers. Websites met een SSL certificaat worden weergegeven in de adresbalk van uw browser met een slotje en HTTPS in plaats van HTTP.
Wordfence security beschermt deze website tegen hack-aanvallen, spam, trojans en virussen en biedt een malware scanner en integriteitscontrole.

Welke datalek procedures we geïmplementeerd hebben

Er is sprake van een datalek als het gaat om de toegang tot persoonsgegevens of vernietiging, wijziging of vrijkomen van gegevens zonder dat dit de bedoeling is van de vereniging, alsook wanneer de beveiligingsmaatregelen worden doorbroken waardoor persoonsgegevens zijn blootgesteld aan verlies of onrechtmatige verwerking.
Alle medewerkers dienen bij een vermoeden van een datalek betreffende persoonsgegevens dit onmiddellijk te melden via het intern meldpunt webmaster@kleinvee.be.
Vervolgens zal de bevoegde persoon het incident onderzoeken en binnen de 72 uur een melding maken bij de gegevensbeschermingsautoriteit en de betrokkene(n) tenzij deze vaststelt dat er geen risico is voor de rechten en vrijheden van de betrokkene(n).
De bevoegde persoon houdt een register bij van alle incidenten en documenteert elk datalek voldoende.

Van welke derde partijen we data ontvangen

De website van K.M. Het Wase Neerhof vzw ontvangt geen data van derde partijen.